@PLAYHOUSE

I torsdags var vi ute med våra roomates, vi hade jätteroligt! Vi började med att förfesta hos Sanna och Jennie, sedan drog vi vidare till playhouse.


Hipstamatic

Lite blandade hipstamatic bilder som fanns på datorn från när vi kände för att tönta oss lite och åka på celebtour, så vi åkte runt och kollade på kändishus, tror inte hälften dom sa stämde dock. Britney bodde tydligen granne med Justin Timberlake, det kan väl endå inte stämma? Men enjoy lite hollywood by day pics


This weekend

I helgen tillbringade vi en kväll i Venice, första gången jag var där. Tyvärr kom vi dit sent så jag såg inte så mycket. Har hört massa om Venice. Ska vara vara väldigt coolt och konstnärligt. Inte alls lika ytligt som LA. Linnéa och Jacob fyllde år så vi firade dem, mysigt!

 

 

 


Livet är rätt fint endå

Det blev en rätt bra dag idag endå! Även om jag nästan försov mig eftersom att jag inte kom i säng förän kl 3. Hade en jobbig dag i skolan med flera lektioner och massa läxor. Satt och bad till gud om att inte fastna i trafik på vägen hem. Det brukar ta ca 2 timmar att komma hem på tisdagar och torsdagar fast de annars inte tar mer än en halvtimma. Och så var det inte det! Så skönt, så fick jag mail från min andra halva där hemma som ska boka biljett till LA!! :) Har dessutom världens bästa roomie, Nina gjort superfint i vårat rum, tvättat handdukar lagt upp allt superfint, fick tom ett litet gosedjur på sängen haha.


Last night

Trevlig kväll igår! Vi kom lite sent eftersom att inspelningen drog ut på tiden, så vi var där någon gång efter midnatt. Lite blandat med amerikaner igår, ofta är det antigen eller. Bara svenskar eller bara amerikaner. Vi fick iaf dom röda muggarna vi längtat efter!


Tv inspelning

Haft en väldigt lång dag idag, tillbringat hela dagen i downtown och spelat in en ny drama serie som förhoppningsvis kommer sändas här i USA. "South LA" heter serien och vi spelade in pilotavsnittet. Den handlar om livet i LAs förort. Vi spelade in två scener, i den första fick jag vara en av huvudpersonernas tjej och stå och dansa och prata med honom, i den andra scenen blev en kille skjuten och då fick vi spela jätte chockerade. Nina fick slänga sig på golvet haha. Allt spelas in utan ljud och man måste vara knäpp tyst. Det kändes lite skumt att stå och dansa utan musik. Ett tips till er som vill börja med extra och statisjobb är att inte kolla in i kameran. Det gjorde en av statisterna så vi blev tvugna att göra om flera scener. Det blev sent och tillslut orkade man inte mer, men endå väldigt nyttigt att vara med på sånt här och få erfarenhet av att stå framför kameran. Men nu är det dags för lite houseparty hos en vän. Det tycker jag vi förtjänar nu!

 

 

 


Testbloggar

Fredag i LA, utgång!! Första gången sedan skolan började.

Välkommen till min nya blogg!