When the weekend comes

I can't believe it, every day and every night
It's gettin' better with you outta my life
It's like I flicked a switch and now I'm feeling good
No way to stop it, now you wish that you could
When the weekend comes I know I'll feel alive
You will be the last thing on my mind
No regrets, do you know what that means




Breakfast

Försov mig till min första lektion idag, bra jobbat! Men, fick iallafall lite extra tid börjar inte förän om tre timmar. Har tid med frukost för en gångs skull! Nutella <3 haha kul att jag har ätit av mackorna! Slutar 5 idag så förhoppningsvis är jag hemma runt halv sex om trafiken bestämmer sig för att vara snäll idag. Ikväll ska vi gå och se hunger games, det ska bli jätteroligt.


 


......





Midterms

Imorgon har jag mitt första midterm prov, i italienska. Har knappt pluggat någonting, är lite orolig så ska plugga hela kvällen nu. Och klockan är redan 7 på kvällen här, hjälp!

Gammal bild från några helger sedan

Boored

Hatar vardagar! Blir så uttråkad har aldrig någonting att göra egentligen, alla pluggar och jag har inte så mycket att plugga så gör bara onödiga saker. Idag hade jag min acting 1 lektion, vi hade second showing av våra scener. Alltså andra gången man spelar upp en scen efter att man fått kritik. Blev så sur! Det är två tjejer som kör samma scen som jag och min partner gör, men det störde mig inte så mycket då deras var helt annorlunda och de hade tolkat scenen på ett helt annat sett. De t.om. kramades i slutet när scenen egentligen gick ut på att tjejerna blev ovänner. Men idag när de spelade upp den andra gången så var den helt identisk våran, tjejen som spelar samma roll som jag hade kopierat min act helt och hållet. Hon sa orden på samma sätt, rörde sig på samma sätt, använde samma rekvisita och satte sig tillomed ner på exakt samma ord som jag gjorde.. fy blev så arg. Min partner och jag satt bara och gapade. Det var så sjukt, hörde att hon hade haft en kamera förra lektionen och filmat alla som spelat, då har hon väl suttit hemma och övat in allt. De enda jag hörde läraren säga efter var bra jobbat tjejer ni har förbättrats enormt! Jag blev så arg, jag har spenderat timmar med att öva in steg tonfall osv så kommer hon och bara kopierar mig rätt av, nu kommer det bli en identisk scen på torsdag nu när vi framför våran. Fick kommentarer av andra i klassen som också märkte att hon gjorde exakt samma som jag gjorde förra lektionen, men tycker endå en lärare borde märka det också, men hon kanske bara ville vara snäll mot dom. Tycker endå inte det är okej! Så nu är jag inte alls lika taggad på den scenen, vill bara få det avklarat och börja jobba med nästa scen.

Uttråkad tjej i bilen mot sanfran!

Mixed from San fran

Big bear två timmar utanför LA




Haha såå ful

Elefant sälisar

Alcataraz

"Break the rules and you go to prison, break the prison rules and you go to alcatraz"



Jennie och Jacob

Cable cats




Jennie spring, det är U2!!! Fast så var det inte det.. haha

På zuni

Dinner at Zuni


att köra över golden gate var magiskt!

Nu orkar jag inte mer det här var tråkigt! Godnatt!

På hemmaplan igen.

Haft en fin helg i San Francisco, efter 12 timmar bilkörning i torsdags var vi framme på Edwardian Hotell, rekommenderas icke! Fick sms av Nina om att det skulle finnas bed bugs så vi var jätte oroliga första kvällen. Sen släppte det. Vi hann även med att besöka Alcatraz, det världskända fängelset. Det var kul att se, även om vi fick stå ut i spöregnet. Sen blev det såklart Golden gate bron, gå i alla backar, åka cable cats och lombard street. Den ringliga gatan med alla blommor. Det var jättekul att se allt man växt upp med att se på tvn. Innan vi åkte sa vi alla hur skönt vi tyckte det skulle bli att komma bort från LA i några dagar. Längtade hem redan dagen efter, påväg tillbaka var vi jättetaggade i bilen för att vi snart skulle vara hemma. Finns ingen stad jag hellre skulle vilja bo i just nu!


San francisco

Nu ska vi iväg till San francisco och tillbringa helgen där, vi är ju lediga från skolan idag så blir en riktig långhelg. Ska bli så kul att se golden gate bron och resten av san fran. Men nu väntar en vääldigt lång bilresa, puss


Söndagsmys

Haft en mysig söndagskväll framför tvn med tjejerna, massa chips och sushi mmm! Så skönt att ta det lungt efter tre utekvällar i rad.

 


Swedish house mafia!

Hade en så otroligt bra kväll igår! Vi började med att förfesta hos några tjejer som hade inflyttningsfest, sedan åkte vi vidare till Roxbury. Vi hade hört att EC twins skulle uppträda så vi var lite sugna på att gå. Dom är kända house DJs här i USA, tror inte de är lika kända i Sverige för jag hade aldrig hört talas om de innan jag kom hit. Jag och Jennie stod iallafall så nära scenen vi kunde så började ena tvillingen flörta med Jennie från scenen haha, det var jättekul. Det var sjukt bra musik och säg säger de, we have som visitors all the way from sweden! Swedish house mafia save the world! Hur lyckliga tror ni vi blev? helt lyriska kunde inte sluta hoppa runt. Så kommer John Martin som sjunger i Save the world up och börjar sjunga. Vi lyckades bli vänner med det svenska gänget som står bakom smh så vi fick hänga bakom EC twins med dem. Steve Angello var också där, men inte de andra två. De var jättetrevliga frågade när vi flyttade till LA, vad vi gjorde här osv.. Jag stod jämte en blond svensk kille hela kvällen men han var lite osocial så jag pratade inte så mycket med honom, så säger Jennie att jag ska vara lite mer trevlig mot Vincent. Då var det alltså Vincent Pontare. Typiskt oss att dras till svenskar i LA. Det var iallafall en sjukt bra kväll tackade ena EC tvillingen när vi skulle gå så började han pussa sönder på mig, så söt! Tror jag blivit kär i EC twins, och så finns det två av dom weey ;D haha! Glömde kameran men Jennie tog några bilder från scenen och framför.






Friday

Frukost vid poolen, fin mugg va? Det är sjukt varmt idag, underbart. Igår var vi ute på playhouse, det var ingen lyckad kväll. Läste på facebook sen att det var någon som hade dött utanför, vet inte om det är sant men är jätte tacksam
över att vi gick hem tidigt. Nu blir det strax lite shopping sen lite houseparty ikväll.


B-o-r-i-n-g

Jag är så uttråkad nu att det inte är sant. Världens tristess. Skoldagar är så tråkiga, speciellt tisdagar, slutar inte förän 5 så är alltid hemma vid halv 6 tiden. Då är det kolsvart ute och alla är hemma och pluggar. Finns absolut inget att göra. Känns som allt jag ser sånna här dagar är skolan och hemmet. Funderar på att gå ner och träna lite i gymmet, åt världens tjockisportion pasta så det skulle vara rätt bra egentligen. Eller bada jacuzzi men vill inte bada själv för alla pluggar. Rätt jobbigt att vara plugglös sånna här dagar. Övade min scen i några timmar med tjejen jag gör min scen med. Så nu finns det absolut inget att plugga. Så fick jag F på min första monolog i stage movement. Hon gav hela klassen F men det känns fortfarande surt. Hon sa i princip att vi alla var värdelösa och inte hade gjort det vi skulle. Förstår inte vad hon förväntar sig. Nu ska jag ut i receptionen och fråga om mitt paket har kommit, massa bikinisar. Åh skulle göra min dag!

Jordbävningsövningar

Det ska komma en stor jordbävning till kalifornien innan 2035. Den har varit förutspådd i flera årtionden så snart kommer den. Idag var det en liten jordbävning. Det har varit en jättestor innan och massa människor dog. Så nu har vi haft jordbävningsövning hemma. Om det kommer en jordbävning ska man ta skydd under stadiga dörrposter eller bord.



Pluggkväll

Sunday funday. Pluggat hela kvällen, och kollat på lite hotell till spring break. Så taggad! Övat på min monolog så den sitter. Jacob hjälpte till och var den andra karatären så jag kunde öva mina repliker. Så nu ska dom förhoppningsvis sitta. Men nu är det läggdags, skuul tomorrow.

Ser ni hur städat och fint vi har det hemma eller? Haha bombnedslag


Hiking in grifith park

Hikade upp i bergen här, vi har ju massa. Vilka uppförsbackar var så trött efter. Men det var värt för utsikten, vi fick se hela LA.




Mys dinner med favoriter



BBQ

Älskar våran grill :D hängt där två dagar i rad nu och ätit goood mat. Vi grillade hamburgare med våra roomies och några vänner, sen efter det blev det lite häng på UCLAs fraternetys. Delta sigma sumtin sumtin. Vi bor ju precis brevid UCLA, i Westwood. Collegepartys varje helg yes! 


Paris Hilton & Playboybunnies

Hade en riktigt galen lördag, vi började kvällen på greystone där vi träffade på ingen mindre än Paris Hilton. Hon stod vid borde brevid vårat, den tjejen kan festa alltså! Hon var igång hela kvällen. Nicky fanns också i närheten, men hade lite för kul för att orka kolla efter henne, men det hade varit kul att få se henne. När vi dansat oss trötta åkte vi limon upp i Hillsen för efterfest, så vi tillbringade natten längst upp på bergen i ett otroligt fint hus. Visade sig även vara efterfest för massa playboybunnies som hade tillbringat kvällen på Playboys mansions masquerade. Så vi badade i jacuzzin med Miss Maj och Miss Juni hela natten, sjukt trevliga!

Miss Hilton